четверг, 8 ноября 2012 г.

У Харкові відкривається міжнародна резиденція менеджерів культури


Центр культури і мистецтва запрошує менеджерів культури на резиденції до Харкова в рамках реалізації Програми резиденцій для менеджерів культури, яка реалізовується за ініціативи порталу «Українська мережа культури».
Сутність програми полягає у тому, що культурна установа протягом 1-2 тижнів приймає у себе фахівців у сфері культури з інших регіонів України та різних країн, щоб знайти нових партнерів, обмінятися досвідом та зростати професійно у співпраці.
Менеджерам культури з різних куточків України та інших країн надається можливість вибрати приймаючу організацію з тих, які беруть участь у Програмі, та надіслати свою пропозицію. Претенденти мають попередньо запропонувати та погодити програму свого перебування із представниками Центру. До запропонованої програми або проекту може входити така діяльність, як семінар, тренінг, лекція, робота над спільним проектом, а також програма, пов'язана з організаційним менеджментом.
Резидентами стануть автори 2-х найкращих запропонованих програм свого перебування.
Для того, щоб стати резидентом Центру культури і мистецтва у Харкові, потрібно надіслати для узгодження пропоновану програму резиденції на скриньку gallerymc@gmail.com (з поміткою Програма резиденції). Загальні заявки (форма заявки додається) на участь у проекті приймаються за адресою: residency@kultura.org.ua. Кінцевий термін прийому заяв – 19 листопада до 18.00 за українським часом. Резиденції можуть розпочинатися з 3 грудня до 15 лютого 2013 року і тривати від 1-го до 2-х тижнів.
Додаткова інформація про умови та вимоги до резидентів:http://www.ukrkult.net/news/1129

Комментариев нет: