понедельник, 11 февраля 2013 г.

Fulbright Faculty Development Program


Шановні Фулбрайтівські Науковці,

Звертаємось до Вас із проханням поширити інформацію про черговий щорічний конкурс за Програмою імені Фулбрайта для молодих викладачів та дослідників/Fulbright Faculty Development Program. 

Програма пропонує можливість проведення досліджень в університетах США впродовж одного академічного року. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук (не пізніше 5-ти років після захисту); адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій (НДО).

Кінцевий термін подання заявок - 31 березня 2013 р.

Детальна інформація та анкета на сайті: http://fulbright.org.ua.

Відгуки учасників FFDP минулих років розміщені на сторінкахФулбрайтівських Щорічників та на Fulbright Ukraine у Facebook; описи наукових проектів цьогорічних стипендіатів викладено у Фулбрайтівському віснику 2012/13 .

Принагідно просимо повідомляти Офіс Програми імені Фулбрайта про заходи (наукові  конференції, семінари тощо), плановані Вашим закладом у 2013 році, під час яких представники фулбрайтівського Офісу могли б розповісти про можливості Програми й ознайомити аудиторію з умовами участі у конкурсах на отримання фулбрайтівських стипендій. Інформацію, будь ласка, надсилайте на адреси: fulbright.aleksanych@gmail.com;valeksanych@fulbright.com.ua.

Заздалегідь вдячна. 

З глибокою до Вас повагою,

Вероніка Алексанич
Координатор з інформації та реклами
Програма імені Фулбрайта в Україні

Комментариев нет: