суббота, 19 февраля 2011 г.

ІІ літня школа, присвячена єврейській історії та культурі Центрально-Східної Європи ХІХ-ХХ ст.

27 червня – 22 липня 2011 р. у Львові в Центрі міської історії відбуватиметься ІІ літня школа, присвячена єврейській історії та культурі Центрально-Східної Європи ХІХ-ХХ ст.

До участі в літній школі запрошуються студенти старших курсів, аспіранти та молоді науковці: історики, соціологи, культурологи та представники інших гуманітарних наук, які не обов’язково займаються єврейською історією, але бажають поглибити своїх знань в цій науковій сфері.

Літня школа триматиме чотири тижні, і включатиме лекції з єврейської історії, культури та базовий курс їдиш. Відвідування усіх лекцій і додаткових заходів літньої школи обов’язкове. Заняття відбуватимуться українською, російською, польською та англійською мовами. Учасники будуть забезпечені усіма матеріалами до курсів. Будуть мати можливість користуватися бібліотечним ресурсом Центру.

Участь у школі безкоштовна. Учасники з інших міст України будуть забезпечені проживанням.
Відбір учасників літньої школи відбуватиметься за конкурсом.

Для участі в літній школі необхідно подати:

  • Резюме;
  • Мотиваційний лист (не більше 3 тис. знаків тексту, чому Ви хочете взяти участь у цій літній школі);
  • Контактні телефони / електронна пошта двох науковців, до яких в разі потреби ми могли б звернутися за рекомендацією.

Кандидат повинен:

  • Бути громадянином України;
  • Мати не більше, ніж 35 років;
  • Володіти російською та польською мовами. Знати англійською на рівні, який дозволяє слухати лекції та читати наукову літературу.

Подавати зголошення на участь в літній школі можна до 1 квітня 2011 р.
Заявки просимо надсилати на е-пошту академічного координатора Центру Ірини Мацевко, вказуючи в темі листа "Summer school 2011".
Про результати вас повідомлять е-поштою 28 квітня 2011 р.

Якщо у вас виникають запитання, звертайтеся, будь ласка, до академічного координатора Центру міської історії Ірини Мацевко i.matsevko@lvivcenter.org або за тел. +38 032 275 17 34

Комментариев нет: