вторник, 26 января 2010 г.

Самодостатні міста? П’ята конференція асоціації міської культури

Самодостатні міста? П’ята конференція асоціації міської культури

Лас-Вегас, Невада
жовтень 20-23, 2010


Програмний комітет шукає думки для круглих столів, дискусій та індивідуальних робіт по всім аспектам міської, приміської та столичної історії на 5-ій конференції асоціації міської культури, що проходить двічі на рік в лас-Вегасі, Невада, 20-23 жовтня. Місцевий господар – університет Невади, Лас-Вегас.

Так як «здатність підтримувати» часто визначається як планування на майбутнє, ми досліджуватимемо історію міського майбутнього через призму багатьох часових періодів в багатьох столичних районах та багатьох країнах. Ми заохочуємо думки з питань використання землі, енергії, простору, місця, забудованого навколишнього середовища, та природного навколишнього середовища в історичній перспективі. Нам сподобалися б засідання з приводу міста-господара, Лас-Вегаса, та його історії швидкого, обширного росту. Ми заохочуємо засідання з історії урбанізації Північної Америки, як і латинської Америки, Європи,Азії, австралії та Африки, в стародавній, передсучасний та сучасний періоди.

Крім теми конференції комітет заохочує всі типи історичного аналізу, включаючи роботу з якісних методів дослідження з міської історії та соціальних наук, роботу з цифрових гуманітарних наук, географії та фотографії, порівняльного,регіонального та міжнаціонального вчень; роботу, зосереджну на расі, статі, класі та просторі, дослідження з архітектури, навколишнього середовища, технології та науки; презентації з історичного збереження включаючи маленькі міста, засідання, які знову розглядають класичні роботи міської та приміської історії.

І більшу перевагу надаватимуть завершеним виступам. Пропозиції повинні називати окрему людину та включати коротке пояснення загальної теми та уривки на одну сторінку з кожної роботи та біографію кожного учасника на 250 слів. Круглі столи також мають цей самий формат, але організатори повинні подати одну сторінку на обрану тему та біографію на 250 слів для кожного учасника. Ті, хто подає індивідуальні роботи, будь-ласка, надайте уривок на одну сторінку та біографію на 250 слів. Заявки приймаються до 1-го лютого 2010 професором Дженет Р. Беднарек по електронній адресі Janet.Bednarek@notes.udayton.edu.

Як частина конференції асоціація міської історії організовує секції для студентів-випускників, що пишуть дисертації з міської та приміської історії.
Студенти, що написали проспекти та які бажають взяти участь в семінарі мають надіслати лист на 2-4 сторінки до 1-го лютого 2010 на адресу Janet.Bednarek@notes.udayton.edu.

Відвідайте веб-сайт http://uha.udayton.edu

Комментариев нет: